Σεμινάρια

RECOVER BLS AND ALS RESCUER CERTIFICATION

RECOVER BLS AND ALS RESCUER CERTIFICATION

€560
Categories:
Reviews:

About this course

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ RECOVER BLS & ALS RESCUER

Ένα μοναδικό και συναρπαστικό νέο σεμινάριο (workshop), που διεξάγεται σε συνεργασία με τον οργανισμό RECOVER (Reassessment Campaign on Veterinary Resuscitation). Είναι σχεδιασμένο για ομάδες κτηνιάτρων από την ίδια κτηνιατρική κλινική, που θα μάθουν ο ένας δίπλα στον άλλο με σκοπό τον εμπλουτισμό της θεωρητικής γνώσης και την πρακτική εκπαίδευση σε μία κατάσταση καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης σε κλινικό περιβάλλον. Μπορούν επίσης να συμμετέχουν κτηνίατροι ατομικά και να πάρουν τα διδάγματα για να τα διαδόσουν στις/στους συναδέλφους τους και στο προσωπικό της κλινικής τους ή του κτηνιατρείου τους.

Θεματικές Ενότητες Σεμιναρίου:

 • Προετοιμασία και πρόληψη.
 • Basic Life Support (BLS) στο σκύλο και τη γάτα.
 • Advanced Life Support (ALS) στο σκύλο και τη γάτα.
 • Ηγεσία ομάδας ΚΑΡΠΑ.
 • Δημιουργία του τέλειου τροχήλατου για τις καταστάσεις καρδιοπνευμονικής ανακοπής.
 • Εισαγωγή στην εκπαίδευση προσομοίωσης εντός της ομάδας του κτηνιατρείου ή της κλινικής.
 • Μέθοδοι απενημέρωσης (debriefing) μετά από επεισόδιο καρδιοπνευμονικής ανακοπής.
 • Θέματα φροντίδας του ζώου μετά από ROSC (Return of Spotaneous Circulation).

Το Σεμινάριο απευθύνεται MONO σε κτηνιάτρους ή πεμπτοετείς φοιτητές Κτηνιατρικών Σχολών.

Προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή είναι η ολοκλήρωση και των δύο διαδικτυακών σεμιναρίων του οργανισμού RECOVER BLS και ALS για κτηνιάτρους, που παρέχονται στην ιστοσελίδα του οργανισμού. Επισημαίνεται, ότι πρέπει να ολοκληρωθούν όλες οι αξιολόγησεις στο τέλος κάθε ενότητας των διαδικτυακών σεμιναρίων του RECOVER.

Αποτελέσματα:

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν την πιστοποίηση “RECOVER Certified BLS & ALS Rescuer”, που είναι η μόνη πιστοποίηση ΚΑΡΠΑ που αναγνωρίζεται από τους οργανισμούς American College of Veterinary Emergency and Critical Care (ACVECC) και Veterinary Emergency and Critical Care Society (VECCS). Επιπρόσθετα, οι επιτυχόντες θα λάβουν ηλεκτρονικά badges και το πιστοποιητικό που έλαβαν μέσω των διαδικτυακών σεμιναρίων θα γίνει πιστοποιητικό “RECOVER certified BLS and ALS rescuer”.

Πιστοποιημένος εκπαιδευτής του RECOVER θα ηγηθεί του σεμιναρίου:

Ανδρέας Μανουσουδάκης, Κτηνίατρος
PgC SAS GPCert SAS
RECOVER Certified BLS Instructor
RECOVER Certified ALS Instructor

Επιρπόσθετες Πληροφορίες:

Οι εγγραφές για αυτό το σεμινάριο κλείνουν 20 ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου, για να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος για την ολοκλήρωση των διαδικτυακών μαθημάτων. Επιπλέον, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος για να υπάρξει σωστή καθοδήγηση σε κάθε εκπαιδευόμενο ξεχωριστά.

Δεν γίνονται δεκτές οι εγγραφές στο σεμινάριο αν δεν συμπληρωθεί και επιστραφεί η φόρμα εγγραφείς που θα αποσταλεί. Η φόρμα δίνει την άδεια στον ΑΓΡΥΠΝΟΥΣ γνωστοποίησης των λεπτομερειών επικοινωνίας των εκπαιδευομένων με τους οργανισμούς VECCS και RECOVER στις Η.Π.Α.

Τα δίδακτρα περιλαμβάνουν:

 • Την πρακτική εκπαίδευση BLS και ALS.
 • Την θεωρητική εκπαίδευση.
 • Τις σημειώσεις του σεμιναρίου και τη γραφική ύλη.
 • Σνακ, ποτά, καφέ κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο είναι κατάλληλο για κτηνιάτρους, ειδικά νέους απόφοιτους, αλλά και πιο έμπειρους κτηνιάτρους που θέλουν να φρεσκάρουν τις ικανότητές τους. Επιπλέον, μπορούν να συμμετέχουν τελειόφοιτοι κτηνιατρικών σχολών με αντίστοιχη έκπτωση.

Είναι επίσης ιδανικό να συμμετέχει προσωπικό από την ίδια κλινική ή κτηνιατρείο.

Οι τιμές είναι διαφορετικές για κτηνιάτρους και φοιτητές κτηνιατρικής (λόγω διαφοράς στα έξοδα πιστοποίησης από τον οργανισμό RECOVER). Επιπρόσθετα, υπάρχει γενική έκπτωση, αν συμμετέχει προσωπικό ομαδικά από την ίδια κλινική, ενώ γίνονται ειδικές τιμές σε στρατιωτικούς κτηνιάτρους. Για την εφαρμογή των προαναφερθέντων εκπτώσεων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κατά την κράτησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τον οργανισμό RECOVER δες στον ακόλουθο σύνδεσμο:

RECOVER – Advancing the Science of Veterinary Resuscitation