Σεμινάρια

“ὣσπερ κύνας ἀγρύπνους”

“σαν τους σκύλους να είναι άγρυπνοι”
Πλάτωνος Πολιτεία (404a)
ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ 0
ΘΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ 0
ΘΑ ΙΔΡΩΣΕΙΣ 0
ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ 0

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Κτηνίατροι και διασώστες με πολυετή εμπειρία στη παροχή πρώτων βοηθειών σε επιχειρησιακούς σκύλους, στην εκπαίδευση και στην καθοδήγηση ομάδων πρώτης απόκρισης σε θέματα πρώτων βοηθειών και προνοσοκομειακής φροντίδας. Η αποστολή μας στον “ΑΓΡΥΠΝΟΥΣ” είναι να σε βοηθήσουμε να είσαι έτοιμος στη δύσκολη στιγμή που ο σκύλος σου θα χρειαστεί τις πρώτες βοήθειες. Προσαρμόζουμε την εκπαίδευση στις δικές σου ιδιαίτερες ανάγκες μέσα από μονοήμερα ή πολυήμερα σεμινάρια, ομιλίες και υπηρεσίες συμβουλευτικής σε οργανισμούς με εργαζόμενους σκύλους.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση για να είσαι έτοιμος τη στιγμή που θα πρέπει να δώσεις πρώτες βοήθειες στον σκύλο σου, μέχρι να τον μεταφέρεις στον κτηνίατρο. Μέσα από πρακτικά επιμορφωτικά σεμινάρια που περιλαμβάνουν τη διαχείριση επειγόντων περιστατικών σε σκύλους τόσο σε ένα συμβατικό περιβάλλον, όσο και σε ένα τακτικό περιβάλλον υπό απειλή, θα είσαι προετοιμασμένος οπουδήποτε και οποτεδήποτε χρειαστεί. Διδάσκουμε μία ευρεία γκάμα θεμάτων από την ασφαλή διαχείριση και προσέγγιση ενός σκύλου, την πλήρη εξέταση αυτού έως την αντιμετώπιση πολύπλοκων σεναρίων.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΣΕΝΑΡΙΟΥ

ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΟΛΥΗΜΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Αποστολή του “ΑΓΡΥΠΝΟΥΣ” είναι η εκπαίδευση και η διασφάλιση της ετοιμότητας των χειριστών να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στο σκύλο τους. Ο “ΑΓΡΥΠΝΟΥΣ” αποτελεί Εκπαιδευτικό Συνεργάτη του οργανισμού Committee for Tactical Emergency Casualty Care (C-TECC) και εφαρμόζει πρωτοπόρα εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλής προσομοίωσης σύμφωνα με τις κατευθυντήριες εκπαιδευτικές οδηγίες του οργανισμού C-TECC και του K9 TECC Working Group για κάθε περιβάλλον και πεδίο επιχειρήσεων πάνω στις πρώτες βοήθειες σε σκύλους, που επιτυγχάνουν τη μέγιστη ετοιμότητα. Η εκπαίδευση στηρίζεται στη διεπιστημονική προσέγγιση και το συνδυασμό δεδομένων από την κτηνιατρική επιστήμη, την τακτική παροχή πρώτων βοηθειών των ειδικών δυνάμεων και της βιβλιογραφίας προνοσοκομειακής φροντίδας. Η εκπαίδευση που παρέχουμε αναπτύσσεται από το 2004. Αρχικά, η παροχή πρώτων βοηθειών σε εργαζόμενους σκύλους στηρίχθηκε στην Τακτική Φροντίδα Απωλειών Μάχης (Tactical Combat Casualty Care - TCCC) για τους ανθρώπους, όπως αυτή αναπτύχθηκε από τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ, πριν την εισαγωγή και την ένταξη της Τακτικής Φροντίδας Απωλειών Υγείας για Σκύλους (Canine-TCCC) το 2012. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης στον “ΑΓΡΥΠΝΟΥΣ” παρέχει στους ιδιοκτήτες σκύλων, στους χειριστές εργαζόμενων σκύλων, σε μέλη ομάδων πρώτης απόκρισης, διασώστες, νοσηλευτές, βοηθούς κτηνιάτρων, εκπαιδευτές σκύλων και άλλο υποστηρικτικό προσωπικό τις απαραίτητες ικανότητες μέσω πραγματικών σεναρίων και δοκιμασμένων τεχνικών σε αντίξοες συνθήκες να προλάβουν και να φροντίσουν τραύματα και νοσήματα σε εργαζόμενους σκύλους σε ένα προνοσοκομειακό περιβάλλον, να αναπτύξουν μυϊκή μνήμη και να επιτύχουν την απόλυτη ετοιμότητα.
C-TECC REP 2022 Logo